Rregullat e lojës – Episodi 130Rregullat e lojës – Episodi 130

15:30 21/10/2020

Si do të jetë takimi mes Nelites dhe Kikit?

Çfarë do të kërkojë Zhuliano nga babai i tij?

Çfarë propozimi ka Gibson për Kikin?

A do të mundet Dante dhe Zhuliano të gjejnë ndonjë pistë të vendndodhjes së Toias?

Kjo e fundit tenton arratisjen. A do t’ia dalë dot ajo të shpëtojë nga duart e Romeros?

Të ngjashme