Rregullat e lojës – Episodi 131Rregullat e lojës – Episodi 131

15:30 22/10/2020

Atena përsëri i vjen në ndihmë Romeros duke mos lejuar që Toia të arratiset.

Çfarë ka për tu thënë Kiki familjes rreth rrëmbimit të saj?

Çfarë do të ndodhë më marrëdhënien mes Sezar dhe Domingasit?

Zhuliano arrin të gjejë vendodhjen e Atenes.
Të ngjashme