Rregullat e lojës – Episodi 143Rregullat e lojës – Episodi 143

15:30 05/11/2020

Kiki pasi jep deshminë e saj merret në mbrojtje nga policia.

Por çfarë do të ndodhë në të vërtetë me të?

Kush është i infiltruari tjetër në polici?

Çfarë do të kërkojë Gibson nga Atena?

Tashmë Dante, Zhuliano dhe Zhoze Maria bëhen bashkë për të fundosur fraksionin më në krye Gibson Stjuart…Të ngjashme