Rregullat e lojës – Episodi 147Rregullat e lojës – Episodi 147

15:30 10/11/2020

Zhoze Maria gjen vendndodhjen e Romeros. Çfarë do të kërkojë ai nga Romero dhe Atena?

Tashmë fraksioni është ndarë në dy pjesë, në anën e xhaxhait dhe në anën e Zhoze Marias.

Por çfarë plani ka ky i fundit për të nxjerrë jashtë lojë xhaxhain?Të ngjashme