Rregullat e lojës – Episodi 149Rregullat e lojës – Episodi 149

15:30 12/11/2020

Romero dhe Atena martohen. Por lumturia e tyre zgjat shumë pak.

Zhuliano vihet pas Zhoze Marias dhe arrin të gjejë vendndodhjen e Romeros.

Zhoze Maria i zënën ngusht urdhëron Romeron të vrasë Zhulianon.

Disa të shtëna armësh ndodhin njëherësh. Kush do të jetë viktima aty?

A do të lirohet tashmë Toia?Të ngjashme