Rregullat e lojës – Episodi 150Rregullat e lojës – Episodi 150

15:30 13/11/2020

Zhuliano dhe Toia më në fund shijojnë momente qetësie me njëri-tjetrin.

Felisiano dhe Bebinja kurorëzojnë dashurinë e tyre në martesë.

Pas 3 viteve Beliza kërkon të dijë nga Nora, Kiki dhe Nelita se kush ka qënë nga ato të treja vrasësja e gjyshit të saj.

Çfarë ka ndodhur në të vërtetë me Atenën dhe Askanion?

Po Zhuliano dhe Atena a do të mundet të krijojnë familjen që aq shumë e kanë dëshiruar?Të ngjashme