Rregullat e lojës – Episodi 25Rregullat e lojës – Episodi 25

15:30 20/06/2020

Zhuliano arrestohet padrejtësisht . Si do ta përjetojë Toia arrestimin e tij?

Çfarë do të thuhet mes Dantës dhe Zhulianos?

Si do të jetë përballja mes Zhoze Marias dhe Toias?

Romero përsëri bën rolin e heroit para Toias dhe nënës së tij duke mundësuar  lirimin e Zhulianos.Të ngjashme