Rregullat e lojës – Episodi 28Rregullat e lojës – Episodi 28

15:30 24/06/2020

A do të mundet Toia t’i tregojë Zhulianos të vërtetën rreth babait të tij?

Cili është misioni i ri i Romeros dhe Zhoze Marias?

Dantë shkon të takohet me Toian. Çfarë do të kërkojë ai nga ajo?

Dezhanira mëson nga Askanio që Romero vazhdon të jetë po i njëjti kriminel.

Si do të jetë përballja nënë e bir?Të ngjashme