Rregullat e lojës – Episodi 29Rregullat e lojës – Episodi 29

15:30 25/06/2020

Dezhanira zbulon ngarkesën me armë që ndodhet në shtëpinë  e Romeros dhe vërteton që ai është banditi që ka qënë gjithmonë.

Zhuliano nga ana tjetër vendos mos t’i besojë Toias të vërtetën rreth babait të tij.

Çfarë do të ndodhë tani me marrëdhënien e tyre?

Atena shpëton Romeron nga duart e Zhoze Marias.

Si do të jetë përballja mes këtij të fundit dhe Dezhanirës?Të ngjashme