Rregullat e lojës – Episodi 3Rregullat e lojës – Episodi 3

15:30 26/05/2020

Romero pas një debati me Orlandon përfundon në spital. Çfarë po ndodh me të?

A do të mundet Atena të mashtrojë përsëri Sumarën?

Dezhanira largohet nga spitali dhe shkon të takojë pronaren e Torias. Çfarë nderi do t’i kërkojë ajo?

Atena ndodhet në rrezik…Të ngjashme