Rregullat e lojës – Episodi 30Rregullat e lojës – Episodi 30

15:30 26/06/2020

A do të mundet Dezhanira të besojë përsëri në gënjeshtrat dhe pafajësinë e Zhoze Marias?

Cili do të jetë justifikimi i këtij të fundit?

Atena bëhet xheloze kur sheh Romeron aq të afërt me Toian.

Tashmë kjo e fundit është bashkuar me Danten për të shkatërruar Zhoze Marian.

Romero kërkon të heqë dorë nga fraksioni…Të ngjashme