Rregullat e lojës – Episodi 31Rregullat e lojës – Episodi 31

15:30 27/06/2020

Dezhanira paralajmëron për therë të fundit Romeron që t’i qëndrojë larg vajzës së saj.

Romero i shoqëruar nga Atena marrin pjesë në fejesën e Orlandos dhe Nelitës.

Toia ndërkohë zbulon vendin ku Zhoze Maria po ngarkon ngarkesën me armë, ajo menjëherë lajmëron Danten.

A do të arrijë policia te kapë Zhoze Marian?

Toia ndodhet në rrezik…Të ngjashme