Rregullat e lojës – Episodi 4Rregullat e lojës – Episodi 4

15:31 27/05/2020

Romero nxjerr Torian nga burgu dhe e kthen atë në shtëpi. Si do ta presë Dezhanira këtë veprim të të birit?

Atena rrezikon të zbulohet nga Sumara. Cili do të jetë plani i rradhës i saj?

Romeros tashmë kanë filluar t’i shfaqen shenjat e para të sëmundjes së tij…Të ngjashme