Rregullat e lojës – Episodi 5Rregullat e lojës – Episodi 5

15:30 28/05/2020

Cila do të jetë arsyeja e debatit mes Torias dhe Zhulianos?

Romero i dëshpëruar shkon në shtëpinë e nënës së tij dhe i thotë se është shumë i sëmurë. A do ta besojë dot ajo?

Ndërkohë Atena vazhdon me planet e saj për të zhvatur Sumarën.

Çfarë do të bëjë ajo kësaj here?Të ngjashme