Rregullat e lojës – Episodi 56Rregullat e lojës – Episodi 56

15:30 27/07/2020

Zhuliano arrin t’i japë një informacion shumë të rëndësishëm komisarit në lidhje me fraksionin.

Romero humbet ndjejat dhe e vetmja që i qëndron pranë është Atena.

Pas një operacioni policor xhaxhai dhe nje pjesë e fraksionit arrijnë të kapen nga policia.

Kush do të jetë përsoni që do ta zevendësojë atë?
Të ngjashme