Rregullat e lojës – Episodi 57Rregullat e lojës – Episodi 57

15:30 28/07/2020

Lara largohet nga shtëpia e Orlandos. Ku do të shkojë të jetojë ajo tani?

Zhuliano shkon të takojë  Toian dhe i rrefen që fraksioni u kap falë ndihmës së tij. A do ta besojë ajo kësaj herë?

Orlando tashmë është nën vezhgimin e komisarit. Çfarë do të thuhet mes tyre?

Kush është tradhëtari në polici që u jep informacion fraksionit?
Të ngjashme