Rregullat e lojës – Episodi 58Rregullat e lojës – Episodi 58

15:30 29/07/2020

Çfarë do të thuhet mes komisarit dhe Romeros?

Si po shkon marrëdhënia mes këtij të fundit dhe Toias?

A do të mundet Atena të zbulojë ndonjë informacion nga komisari?

A do të zbulohet tradhëtari në polici?
Të ngjashme