Rregullat e lojës – Episodi 59Rregullat e lojës – Episodi 59

15:30 30/07/2020

Komisari zbulon tradhëtarin në komisariatin e tij si dhe fytyren e vërtetë të Atenës.

Por a do të jetojë ai për ta treguar këtë gjë?

Orlando vazhdon të vezhgojë Belizen në çdo levizje të saj.

Atena tashmë ka në dorë dokumenta shumë të rëndësishme të fraksionit…
Të ngjashme