Rregullat e lojës – Episodi 60Rregullat e lojës – Episodi 60

15:30 31/07/2020

Për çfarë do të bisedojë Atena me Toian?

Policia tashmë është vënë pas Zhulianos si i dyshuri kryesor mbi vdekjen e komisarit.

A do të pranojë Toia të martohet me Romeron?

Çfarë do të ndodhë në marrëdhënien mes Romeros dhe Atenës?
Të ngjashme