Rregullat e lojës – Episodi 61Rregullat e lojës – Episodi 61

15:30 01/08/2020

Orlando mëson që Toia është e bija e shkëncetarit që ai ka vrarë dhe që i ka vjedhur formulen e një ilaçi.

Tashmë Toia është një rrezik për fraksionin.

Zhuliano arrin të nxjerrë Belizen nga spitali spikiatrik.
Të ngjashme