Rregullat e lojës – Episodi 67


Rregullat e lojës – Episodi 67

15:30 08/08/2020

Çfarë do të thuhet mes Dantes dhe Orlandos?

Zhoze Maria i propozon djalit të tij që të punojë me të brenda në fraksion ose në të kundert ai do arrestohet.

A do të pranojë dot Zhuliano?

Çfarë ka për t’i propozuar Romero Zhoze Marias?
Të ngjashme