Rregullat e lojës – Episodi 70


Rregullat e lojës – Episodi 70

15:30 12/08/2020

A do të pranojë Atena të dorëzojë Romeron dhe dokumentat që ai zotëron?

Çfarë loje po luan Lara?

Për çfarë do të bisedojë Dante me doktorin e Belizës?

Romero kupton që Atena e ka shitur atë…
Të ngjashme