Rregullat e lojës – Episodi 71


Rregullat e lojës – Episodi 71

15:30 13/08/2020

Çfarë do të ndodhë mes Atenes dhe Romeros?

A do të arijë ky i fundit të marrë dokumentat e fraksionit?

Lara më në fund pranon ndjenjat e saj ndaj Dantes?

Çfarë do të dëgjojë Orlando në një bisedë të Nelitës?
Të ngjashme