Rregullat e lojës – Episodi 94


Rregullat e lojës – Episodi 94

15:30 09/09/2020

Romero në gjëndje të dehur lë Atenën dhe shkon të festojë natën e ndërrimit të viteve me Toian.

Çfarë po ndodh me Gibson?

Çfarë do të kërkojë Orlando në këmbim të jetës së tij?

Atena mëson se kush është kreu i fraksionit…Të ngjashme