Rregullat e lojës – Episodi 95


Rregullat e lojës – Episodi 95

15:30 10/09/2020

Çfarë do të kërkojë Toia nga Atena?

Pasi rrëmbyesit marrin vesh identitetin e Gibson frikësohen nga ai dhe e lënë atë të lirë.

Orlando tani zihet në kurth. Çfarë do të ndodhë me të?

A do të mundet Gibson ta heqë qafe njëherë e mirë atë?
Të ngjashme