Rregullat e lojës – Episodi 96


Rregullat e lojës – Episodi 96

15:30 11/09/2020

Gibson heq qafe njëherë e mirë Orlandon duke i marrë jetën atij.

Çfarë do të zbulojë Domingas mbi Sezarin?

Beliza bëhet xheloze për Toian. Çfarë do të ndodhë në marrëdhënien mes saj dhe Zhulianos?

Romero i rrefen Toias se ajo është trashëgimtare e një pasurie marramëndëse.
Të ngjashme