Rriten kërkesat për teste anti-Covid


Rriten kërkesat për teste anti-Covid

16:43 02/09/2021

99 përqind e rasteve të reja, persona të pavaksinuar

Rritja e numrit të infektuarve me Covid, ka sjellë interes të shtuar për kryerjen e testeve për Covid nëpër poliklinika. Mbi 80 teste Covid kryhen çdo ditë në poliklinikën Nr 10 në Tiranë.

Mbi 99 % e rasteve janë të pavaksinuar. Autoritetet shëndetësore e kanë lënë Shtatorin muajin e hapur për të gjithë qytetarët mbi 18 vjeç që duan të vaksinohen, për të shmangur format e rënda të Covid dhe fatalitetet.

Tv Klan


Të ngjashme