Rritet interesi për vaksinën anti-Covid


Rritet interesi për vaksinën anti-Covid

16:07 01/09/2021

14 mijë injektime në 24 orët e fundit

Rritet interesi për vaksinën antiCovid. Shtimi i infektimeve në ditët e fundit, por edhe vendosja e detyrimit për disa kategori ka çuar në rritje të numrit të qytetarëve që kërkojnë të imunizohen. Ekspertët thonë se të shumtë janë edhe moshat e reja që po drejtohen në pikat e vaksinimit.

Mundësia për t’u vaksinuar është e hapur për të gjithë, por moshat mbi 60 vjeç janë ata që i janë përgjigjur më shumë apelit të bluzave të bardha.

Shtatori është muaji i dytë i hapur për vaksinim, ku çdokush mund të injektoje një nga vaksinat vetëm duke u paraqitur me një kartë identiteti. Studentët, mësuesit dhe mjekët janë kategoritë që e kanë të detyruar vaksinimin.

Tv Klan


Të ngjashme