Porti i Vlorës po njeh një fluks të shtuar të lëvizjeve në këto ditë të kulmit të sezonit turistik.

Vetëm mëngjesin e kësaj të shtune në ardhje nga Brindisi autoritetet raportojnë se janë përpunuar gati 1400 pasagjerë dhe 320 automjete.

Autoritetet thonë se në port po punojnë me kapacitete të shtuara me qëllim shmangien e vonesave.

Klan News