Të ftuar:

Anbeta Toromani dhe Alessandro Macario – Balerinë

Sajmir Çili – Drejtor i Cirkut Kombëtar/Dirigjent i shfaqjes “Nga sytë e Kllounit”

David Hudhri – Botues Botimet Minerva