RUDINA – DASARA KARAISKAJ PREZANTON VAJZEN E SAJ DHE “ONUS” MARKA SHQIPTARE E VESHJEVE QE PREJ 1927!RUDINA – DASARA KARAISKAJ PREZANTON VAJZEN E SAJ DHE “ONUS” MARKA SHQIPTARE E VESHJEVE QE PREJ 1927!

20:50 26/09/2016

Të ftuar:

Dasara Karaiskaj – Gazetare,

Clarissa Corda – Vajza e Dasarës

Ylber Përnaska – Sipërmarrës, babi i Lajlës

Lajla Përnaska – Politikane, sipërmarrëse
Të ngjashme