Rudina – Emisioni 01 Nentor 2019Rudina – Emisioni 01 Nentor 2019

18:31 01/11/2019

Leonora Poloska dhe bashkëshorti i saj, Andin Randobrava

Meri Shehu – Astrologe

Rezarta Bregu – CEO “DORA Rezidencë”
Marjan Prifti – Kirurg Orotoped
dr.Dimitris Traiantafyllopous – Kirurg OrtopedTë ngjashme