RUDINA – EMISIONI 01 SHKURT 2019 – TV KLAN

RUDINA – EMISIONI 01 SHKURT 2019

Emision: 01.02.2019

Të ftuar:

Burbuqe Spahiu – drejtore ekzekutive e shoqatës kulturore ‘Alb China’

Rezarta Cenaj Melo –  avokate (freelance)
Saimir Kalbaj – alpinist dhe fotograf

Astrologia Meri Shehu

Kategori
Rudina
0 Komente

Përgjigju

*

*