Rudina – Emisioni 04 Korrik 2020


Rudina – Emisioni 04 Korrik 2020

18:30 04/07/2020

A funksionon formula per zgjedhjen e gjinise se bebit para ngjizjes?

“Kohe, pas kohe”, historia e nje dashurie magjike

3 koncerte recitale/ 18-vjeçari nga Fieri dhe pasioni i tij per pianon


Të ngjashme