Rudina – Emisioni 08 Qershor 2021
Rudina – Emisioni 08 Qershor 2021

21:25 08/06/2021

Turizmi 2021/ Situata pas nje viti pandemik.

Vera po afron dhe me rritjen e temperaturave gjëja e parë që na vjen në mendje janë pushimet. Ku do ti kalojmë ato dhe si do ti kalojmë. Këtë vit ndryshe nga viti që lamë pas kemi më shumë mundësi zgjedheje pasi duket sikur pandemisë po i vjen fundi. Disa mund të zgjedhin malin, disa të tjerë detin. Disa mund të preferojnë pushimet brenda vendit e disa të tjerë jashtë tij.

Quiz-i/ Sa fasule ka ne kuti.

Në këtë pjesë të tretë do të zhvillojmë quiz-in telefonik. Do ta nisim lojën me shifrën 145 000. Numri është 4 shifror, nese arrini te gjeni sa fasule ka në kuti do  ti fitoni, nëse jo, shumës do t`i shtohet pas cdo telefonate 5000 lekë deri sa të kemi fituesin…

Kemi zbuluar dy numrat e pare 27 XX. Ju mbetet ju ta zbuloni dy numrat e tjere…

Të ngjashme