Rudina – Emisioni 13 Maj 2022
Rudina – Emisioni 13 Maj 2022

19:41 13/05/2022

#Rudina, një program nga autorja dhe moderatorja #RudinaMagjistari, një prej emisioneve më të ndjekur dhe të dashur për publikun duke ofruar tema të larmishme për të gjithë familjen.

Turizmi 2022: A do të kemi një sezon më të mirë?

Rea Qinami/ Rrëfehet tenistja 15-vjeçare, Kampione e Kombëtares Shqiptare

OM Albania nis fushatën e ndërgjegjësimit “Shqipëria je TI”, mbi migracionin e parregullt

Të ngjashme