RUDINA – EMISIONI 13 QERSHOR 2019!RUDINA – EMISIONI 13 QERSHOR 2019!

18:41 13/06/2019

Të ftuar:

Rezarta Skifteri – Stiliste

Rovena Dilo – Këngëtare dhe organizatore e koncertit

Orgesa Zaimi – Këngëtare

Eraldo Rexho – Gazetar dhe organizator i koncertit
Të ngjashme