Rudina – Emisioni 14 Janar 2022


Rudina – Emisioni 14 Janar 2022

18:30 14/01/2022

#marredhenianipergjysh #niper #Rudina, një program nga autorja dhe moderatorja #RudinaMagjistari, një prej emisioneve më të ndjekur dhe të dashur për publikun duke ofruar tema të larmishme për të gjithë familjen.

Mjalti i mjaltit/A duhen nipërit më shumë se fëmijët?

Nuk ka më të ndalur Mirsa Kërqeli, zbulon projektet e rikthimin në muzikë

Një lule për çdo muaj, zbuloni tuajën sipas muajit të lindjes
Të ngjashme