Rudina – Emisioni 15 Maj 2020

Rudina – Emisioni 15 Maj 2020

18:30 15/05/2020

Lidhje direkte nga Durrësi me gazetaren Matilda Zaimi dhe Katerina Quku, menaxhere Hotel “Adriatik”
Ne lidhje Skype me stilistin Valdrin Sahiti nga atelieja e tij në Prishtinë

Në lidhje me çiftin Albulena dhe Igli Rama nga Gjermania

Në studio: Kujtim Prodani, kantautor

Të ngjashme

Grupi

Kallezo