Rudina – Emisioni 15 Prill 2021Rudina – Emisioni 15 Prill 2021

21:24 15/04/2021

Jerina Lalaj: Ju prezantoj me Lordin.

Sot do të kemi të ftuar në studio një prej grave  të suksesshme në fushën e marketingut, është konsuente imazhi, ajo është Jerina Lalaj. Gjithmonë bie në sy për komunikimin, elegancën dhe pamjen e saj klasike. Në vitet e fundit ajo është bërë një prej konsulenteve më të rëndësisshme të shumë bizneseve në vendin tonë dhe sot do të na tregojë për strategjinë e saj të marketingut dhe teknikat që duhet të dimë për të filluar një biznes dhe për ta bërë atë sa më të suksesshëm.

Pranvere 2021: Trendet e dekorit te arredimit te shtepise.

Jemi në pranverë dhe të gjithë mendojmë se si mund ta dekorojmë më bukur shtëpinë tonë, e për këtë na vinë në ndihmë dizenjuesit të cilët rekomandojnë se në këtë periudhë duhet të zgjedhim dekore minimaliste të cilat na afrojnë me natyrën dhe ngjyrat e saj. Por për të na treguar më shumë detaje dhe për të folur për trendet e këtij sezoni do të jemi në studio me Manjola Afezolli dhe Xhani Shqerrën, këtë herë si interior designer. 

Ide dekori: Si te zbukuroni shtepine ne pranvere.

Jemi në pranverë dhe të gjithë mendojmë se si mund ta dekorojmë më bukur shtëpinë tonë, e për këtë na vinë në ndihmë dizenjuesit të cilët rekomandojnë se në këtë periudhë duhet të zgjedhim dekore minimaliste të cilat na afrojnë me natyrën dhe ngjyrat e saj. Por për të na treguar më shumë detaje dhe për të folur për trendet e këtij sezoni do të jemi në studio me Manjola Afezolli dhe Xhani Shqerrën, këtë herë si interior designer. Të ngjashme