Rudina – Emisioni 15 Qershor 2021
Rudina – Emisioni 15 Qershor 2021

19:53 15/06/2021

Cfare e ktheu Inida Gjaten (Zhakun) pas 3 vitesh ne Tirane.

Ka gjithnjë një mendim dhe nuk nguron asnjëherë ta thotë atë me zë të lartë. E kemi parë në ekran në shumë fusha, në prezantim, kërcim, këngë e tashmë vjen pas 3 vitesh shkëputje nga Shqipëria për të realizuar koncentin e saj tek “Reja”. Ajo nuk do të jetë vetëm as në koncert dhe as tani në studio do të shoqërohet nga partneri i saj, i cili gjithashtu është edhe producenti i këngëve të saj. Sot do të na rrëfejnë për herë të parë së bashku në studio rrugëtimin e tyre të dashurisë, të gjitha momentet e bukura, gjithashtu edhe ato të vështira pa doreza presim në studio artisten Inida Gjata Kreuz (Zhaku) dhe partnerin e saj muzikantin gjerman Christian Kreuz.

Inida (Zhaku) dhe Christian Kreuz: Historia jone e dashurise.

Donte te krijonte nje parti politike, perse u terhoq Inida Gjata.

Të ngjashme