#Rudina, një program nga autorja dhe moderatorja #RudinaMagjistari, një prej emisioneve më të ndjekur dhe të dashur për publikun duke ofruar tema të larmishme për të gjithë familjen.

Të ftuar: Elisa Shkurtaj, Alban Haxhi, Evis Sinojmeri

Arkeologe dhe restauratore, Elisa Shkurtaj rrëfen sfidat dhe bukurite e profesionit

“Gambling addiction”- Varësia ndaj lojërave të fatit/ Çfarë është dhe si trajtohet

Make up/ Si të dukeni bukur mbrëmjeve të verës