Rudina – Emisioni 19 tetor 2019

Posta

Rudina – Emisioni 19 tetor 2019

18:22 19/10/2019

Kejvina Kthella -Modele/ish –velinë e “Xing meErmalin”
Eduart Ndocaj – Deputet dhe Sekretar i përgjithshëm i Partisë Bashkimi
Demokristian të Shqipërisë

Klodi Mëngri – organizatore Muzeu Stilit Etno Vibe
Bela Macci – Stiliste


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT