Rudina – Emisioni 20 Nentor 2020Rudina – Emisioni 20 Nentor 2020

18:31 20/11/2020

Gjesti emocionues i Amares, dhuron floket per femijet e prekur nga kanceri

“Historia, Gjuha dhe etnokultura Shqiptare” – Sazan Guri

“Turgut Ozal”: Ne ecim me kohën, në emër të vlerave!

Të ngjashme