Rudina – Emisioni 23 Korrik 2020


Rudina – Emisioni 23 Korrik 2020

18:30 23/07/2020

Pushimet e veres/ Ja disa sugjerime nga Gerta, Eraldi dhe Einxhel!

 Jemi në muajin korrik dhe sigurisht pushimet janë tema që të gjithë flasin dhe diskutojnë. Ku do i kalojnë pushimet. Këtë vit ndryshe nga cdo herë tjetër mundësi e lëvizjes është e kufizuar për sidomos jashtë kufijve për shkak të pandemisë. Po ku do ti kalojmë pushimet brenda vendin tonë? Për fat të miëë vendi ynë i vogël ofron mundësira të mëdha. Ne kemi tre paneliste që do të na tregojnë ku kanë zgjedhur të bëjnë pushimet  e tyre. Për të biseduar më gjatë mirëpresim: Erald Farruku, Gerta Gixhari, Einxhel Shkira.

Erald Farruku bloger i njohur dhe “Mister Durrësi 2016” Për pushime ka vendosur të zgjedhe veriun e Shqipërisë.

Si foto më të bukura ka zgjedhur kur ka qënë në Formentera dhe në pushime në Parkun e Valbones.

Ndërkohë foto të vendeve më të vëcanta, ka zgjedhur Korcën dhe Torinon.

Einxhel Shkira këtë vëre përvec pushimeve po punon për një vlog të sajin që në fakt do jenë vendet të ndryshme të Shqipërisë që Enxheli do ti vizitoi.

Fotot e pushimeve më të bukura Einxhel ka zgjedhur Mykons dhe kur ka qënë në Budva.

Ndërsa vendet më të vecanta që ka vizituar është Jamaica dhe Drin Ujmishte Kukës.  

Në studio: Erald Farruku( Bloger/Moderator), Gerta Gixhari( Moderatore), Einxhel Shkira(Moderatore)

Ku kalohen pushimet me te bukura te veres?

Piktorja Nerajda Dado prezanton punimet e saj te vecanta!

Në këtë pjesë të tretë të programit do të kemi të ftuar një piktore që sot do të na vijë së bashku me disa krijme të vecanta sic janë bizhush të punuara me argjil, apo dhe me dru. Përvec bizhuve ajo bën dhe karikatura me pershonazhe të ndryshme. Por për të mësuar se si i realizon këto punimi mirëmresim në studio artisten Nerajda Dado.

Nerajda Dado ka mbaruar Universitetin e Arteve për Pikturë. Dega: Fashion Desgin. Ndërkoha ka 13 vite që ben punime të ndryshme artistike, si: bizhutë që te personalizuara, të frymezuara nga piktura të famshme, me motive floreale, dekorative. Por dhe karikatura.

Ndërsa ka hapur biznesin me emer “Carrot’s Art” prej 4 vitesh.

Të ngjashme