Rudina – Emisioni 23 Nëntor 2022

Rudina – Emisioni 23 Nëntor 2022

19:31 23/11/2022

#Rudina, një program nga autorja dhe moderatorja #RudinaMagjistari, një prej emisioneve më të ndjekur dhe të dashur për publikun duke ofruar tema të larmishme për të gjithë familjen.

Bacstage/ Çfarë ndodhi në natën e parë të “Kënga Magjike”

Zhani Ciko kujton babain e tij, Mihal Ciko, solistin e parë lirik shqiptarë

Kirurgjia kardiovaskulare dhe kardiologjia pediatrike në Acibadem

Të ngjashme