Rudina – Emisioni 24 Maj 2022
Rudina – Emisioni 24 Maj 2022

19:05 24/05/2022

#Rudina, një program nga autorja dhe moderatorja #RudinaMagjistari, një prej emisioneve më të ndjekur dhe të dashur për publikun duke ofruar tema të larmishme për të gjithë familjen.

“Detoksi i Karmes”, dieta e cuditshme qe pastron trupin dhe shpirtin

Solari, kënaqësia e rrezikshme? Studimi që tërheq vëmendjen për dëmet e rrezatimit

Të ngjashme