Rudina – Emisioni 25 Shtator 2020


Rudina – Emisioni 25 Shtator 2020

18:32 25/09/2020

Jeta ne Zelanden e Re te Vesa Lumes dhe planet per nje martese te dyte me Big Basten

Kengetarja shkodrane Vjoleta Zefi, ne nje rrefim per jeten dhe karrieren

Surprize ne studio nga mbesa per Vjoleta ZefinTë ngjashme