#Rudina, një program nga autorja dhe moderatorja #RudinaMagjistari, një prej emisioneve më të ndjekur dhe të dashur për publikun duke ofruar tema të larmishme për të gjithë familjen.

Në studio: Aida Baro, Erieta Koliqi Gajtani, Rovena Dilo, Eneida Xhelili, Ina Kollçaku

Klubi i librit me Rudinen: “Bindja” e Jane Austen, pjesa e parë

Klubi i librit me Rudinen: “Bindja” e Jane Austen, pjesa e dytë

Klubi i librit me Rudinen: “Bindja” e Jane Austen, pjesa e tretë