Rudina – Emisioni 26 Shkurt 2020

Rudina – Emisioni 26 Shkurt 2020

20:37 26/02/2020

Aurela Gaçe – Këngëtare

Mes ritmeve të muzikës klasike dhe madhështisë së veshjeve mondane frymëzuar nga shekulli i 19-të, të shtunën më datë 22 shkurt u mbajt një event special. Një ballo sa tradicionale aq edhe moderne mblodhi bashkë të gjithë adhuresit e muzikës klasike, të cilët respektuan kodin e veshjes dhe mbajtën maska gjatë gjithë mbrëmjes. Organizuar nga ‘Hemingëay Fan Club Albania’ dhe partnerët e tij Ballo me maska i dha madhështi ‘Pallatit te Brigadave’ si rrallëherë. Mbrëmja nisi me pritjen e të ftuarve siç i shkon rastit në fjalë dhe pas saj nisi muzika klasike që i ftoi të gjithë të kërcenin vals. Numri i hapjes ishte një performancë në piano e shoqëruar nga një artiste e operas që këndoi me shumë emocion. Më tej pati disa performanca të tjera me belly dancer dhe balerina. Këto të fundit, ndriçuan sallën me dritat e instaluara në trup. Përpara se mbrëmja të lihej e lirë për të gjithë ata që donin të pushtonin pistën duke vallëzuar nën ritmet e muzikës klasike, një vajzë me trupin e pikturuar parakaloi në sallën e mbushur plot me të ftuar.

Luisa Belli Laura – Kordinatore Hemingëay Fan Club Albania ne eventin “Un Ballo In Maschera”

Në këtë pjesë të programit kishim të ftuar një personazh shumë interesant dhe mik të programit tonë. Ilir Dushkaj, barist dhe një ndër personat më të apasionuar pas pijeve do na tregojë si mund të realizojmë portokalle të tharë. Një temë që morëm spunto herën e fundit kur e kishim në studio, një frutë I tharë që mund ta përgatisim fare lehtë edhe në kushte shtëpie. Gjithashtu ai do të na tregojë përdorimin e portokalleve të thara si dekor në pije apo në ëmbëlsira.

Barmen Ilir Dushkaj – Barman

Mes ritmeve të muzikës klasike dhe madhështisë së veshjeve mondane frymëzuar nga shekulli i 19-të, të shtunën më datë 22 shkurt u mbajt një event special. Një ballo sa tradicionale aq edhe moderne mblodhi bashkë të gjithë adhuresit e muzikës klasike, të cilët respektuan kodin e veshjes dhe mbajtën maska gjatë gjithë mbrëmjes. Organizuar nga ‘Hemingëay Fan Club Albania’ dhe partnerët e tij Ballo me maska i dha madhështi ‘Pallatit te Brigadave’ si rrallëherë. Mbrëmja nisi me pritjen e të ftuarve siç i shkon rastit në fjalë dhe pas saj nisi muzika klasike që i ftoi të gjithë të kërcenin vals. Numri i hapjes ishte një performancë në piano e shoqëruar nga një artiste e operas që këndoi me shumë emocion. Më tej pati disa performanca të tjera me belly dancer dhe balerina. Këto të fundit, ndriçuan sallën me dritat e instaluara në trup. Përpara se mbrëmja të lihej e lirë për të gjithë ata që donin të pushtonin pistën duke vallëzuar nën ritmet e muzikës klasike, një vajzë me trupin e pikturuar parakaloi në sallën e mbushur plot me të ftuar.
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi